fbpx

ONZE KLANTEN BEVELEN ONS AAN OP +100 REVIEWS!

SkinCeuticals

Waar staat SkinCeuticals voor?

SkinCeuticals staat bekend om hun essentiële anti-aging doorbraken in de voorhoede van de antioxidant technologie. Hun missie is om de gezondheid van de huid te verbeteren. Alle producten van SkinCeuticals zijn ondersteund door de wetenschap. In Amerika is dit luxueuze merk een pionier in de cosmeceuticals.

De producten mogen dagelijks toegepast worden en zijn ontwikkeld om de huid op verschillende manieren aan te pakken. De belangrijkste kernwaarden binnen het merk SkinCeuticals zijn prevent, correct, protect, moisturize en cleanse.

Wat biedt SkinCeuticals?

SkinCeuticals biedt geavanceerde huidverzorgingsproducten gebaseerd op de wetenschap, welke met name gebruikt en geadviseerd worden door dermatologen, cosmetische artsen en huidtherapeuten.

SkinCeuticals werkt samen met ReSurge International, een wereldwijde non-profit organisatie die zich toelegt op het versterken van de toegang tot reconstructieve chirurgische zorg in ontwikkelingslanden.

Hoe wordt er gewerkt met deze producten? Het assortiment bestaat uit verschillende producten. De doelstellingen van de hoofdproducten worden hieronder uitgelegd.PREVENT
Een belangrijke stap in iedere huidverzorgingsroutine. Door de antioxidant serums van SkinCeuticals wordt huidschade voorkomen en wordt hierdoor huidveroudering voorkomen.

CORRECT

Corrigerende serums zijn ontwikkeld om huidproblemen aan te pakken. Zoals huidveroudering, pigmentatie, acne en gevoeligheid.
PROTECT
Bescherm uw huid tegen de UVA- en UVB-straling met een van de luxe zonnebrandcrèmes van SkinCeuticals. De huid beschermen tegen zonlicht is de eerste stap naar het voorkomen van huidveroudering.
MOISTURIZE
De producten van SkinCeuticals bevatten hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een intensieve hydratatie van de huid. De productenlijn van SkinCeuticals bevat naast hydraterende producten ook exfoliërende en voedende producten.
CLEANSE
De reinigingsproducten van SkinCeuticals bevatten voor elk huidtype de juiste actieve ingrediënten voor een perfecte reiniging van de huid.

SkinCeuticals kopen

Welke producten van SkinCeuticals zijn verkrijgbaar bij COCO Laser Clinics?

COCO Laser Clinics beschikt over een ruim assortiment van de producten van SkinCeuticals. De producten van SkinCeuticals kunnen bij COCO Laser Clinics worden opgehaald.

Bent u geïnteresseerd in de producten van SkinCeuticals of wilt u graag advies over een bepaald product? Boek dan een afspraak in op de website of neem telefonisch contact op met een van onze specialisten voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Vervolgens gaan wij samen op zoek naar het product dat het beste bij u past. T: 024 200 6790