fbpx

ONZE KLANTEN BEVELEN ONS AAN OP +100 REVIEWS!

Hoe werkt het?

Bij COCO Laser Clinics begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek leggen wij u uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met de Soprano Titanium werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling.

 

Op de dag van de laserbehandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Let op: u mag niet epileren of waxen vóór of tijdens een behandelingskuur. Scheren is wel toegestaan.

 

Ter indicatie: er zijn gemiddeld tussen de 6 en 12 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Pijnloos ontharen met de Soprano Titanium

De Soprano Titanium laserbehandeling is vrijwel pijnloos, geschikt voor alle huidtypen en vrijwel alle haartypes. De meeste personen zijn na 6 tot 12 behandelingen nagenoeg volledig van hun ongewenste haargroei af.

In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano Laser met een bewegende (SHR) methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. De constant koelende laserkop zorgt ervoor dat de behandeling als prettig ervaren wordt. Het licht van de laser wordt door het pigment van het haar geabsorbeerd en omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarfollikel. Door de innovatieve eigenschappen van de Soprano Laser kunnen we nu ook lichtere haren en een donkere huidskleur behandelen. Dit komt omdat deze laser niet alleen op het pigment werkt, maar ook de eiwitten onderin het haarzakje aantast. Zo zorgt de laser ervoor dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuwe haar meer kan groeien.

U wordt bij COCO Laser Clinics behandeld door onze laserspecialisten. Zij zijn geschoold in het werken met deze geavanceerde lasertechniek en adviseren u graag over de definitieve en pijnloze ontharing met de Soprano Titanium Laser.