fbpx

ONZE KLANTEN BEVELEN ONS AAN OP +100 REVIEWS!

Microneedling (Skinpen)

Ontdek de SkinPen Blue One - jouw partner voor een stralende huid!

Deze geavanceerde microneedling tool is ontworpen om je huid te verjongen en te revitaliseren. De fijne naaldjes stimuleren de productie van collageen en elastine, terwijl het blauwe LED-licht ontstekingen vermindert en de genezing bevordert. Of je nu fijne lijntjes wilt verminderen, littekens wilt vervagen of je teint wilt opfrissen, de SkinPen biedt een veelzijdige oplossing voor al je huidverzorgingsbehoeften. Transformeer je huid vandaag nog en geniet van een stralende, jeugdige uitstraling!

Wat doet de skinpen voor jouw huid?

Door deze voordelen te combineren, biedt de SkinPen Blue One een complete oplossing voor het verbeteren van de algehele gezondheid en uitstraling van de huid.

Hoe werkt het?

De SkinPen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken en te organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!