fbpx

ONZE KLANTEN BEVELEN ONS AAN OP +100 REVIEWS!

SkinCeuticals Facials

Anti-aging facial

Deze behandeling combineert geavanceerde exfoliatie technieken met onze hoge concentraties antioxidanten om uitstraling, teint en huidstructuur te verbeteren bij huidveroudering. De behandeling zorgt voor een stralende, frisse en energieke huid.

Hydrating facial

Deze behandeling bevat hydraterende ingrediënten om verloren hydratatie bij een matte huid met tekenen van droogheid, dehydratatielijntjes, ruwe textuur en vertraagde cel vernieuwing, te herstellen en te behouden. In combinatie met een dubbele exfoliatie die de huid regenereert en tegelijkertijd hydrateert, zal deze behandeling zorgen voor een gevoede, gehydrateerde, soepele en stralende huid

Glow skin facial

Deze behandeling bevat krachtige ingrediënten die speciaal zijn ontwikkeld om een doffe huid die last heeft van droogheid, lichte verkleuring en een ruwe textuur, weer te laten stralen. Deze behandeling, in combinatie met een peeling en beschermende antioxidanten, verheldert de huid en zorgt voor een mooie frisse glow.

Acne facial

Deze behandeling biedt een veelzijdige aanpak voor de complexe condities van een naar acne neigende huid, inclusief een overproductie van talg, oneffen structuur, comedonen, roodheid en pigmentatie. Huid verbeterende en kalmerende technologieën worden gecombineerd om de uitstraling van de huid te verbeteren door onzuiverheden tegen te gaan, roodheid te verminderen en comfort te bieden. Ook perfect voor een huid die zowel tekenen van acne als huidveroudering vertoont.

Sensitive skin facial

Deze behandeling bevat geavanceerde kalmerende en hydraterende ingrediënten om een reactieve, gevoelige of een rosacea huid te herstellen en te verbeteren. Tekenen van roodheid, droogte, papels/pustels, irritatie, warmte en een oncomfortabel gevoel wordt verminderd en hersteld. Deze behandeling zal zorgen voor een gekalmeerde, gehydrateerde, en comfortabele huid

Chemische peeling

Een chemische peeling stimuleert celvernieuwing, verheldering van pigment en de productie van collageen en elastine. Het is een medische procedure waarbij een hoge concentratie zuur wordt gebruikt voor exfoliatie en stimulatie van de huid.  Een chemische peeling kan ingezet worden bij verschillende huidproblemen zoals  hyperpigmentatie, zonschade, zwangerschapsmasker (melasma), acne, littekens, een doffe huid, grove poriën, fijne lijntjes en rimpels.

SkinCeuticals Gel Peel

Peeling op basis van 20% glycolzuur en 10% melkzuur.

SkinCeutials Micropeel 30

Peeling op basis van 30% glycolzuur