fbpx

ONZE KLANTEN BEVELEN ONS AAN OP +100 REVIEWS!

Over COCO Laser Clinics

COCO Laser Clinics is dé high end laserkliniek gespecialiseerd in 100% pijnloos ontharen. Wij werken met de Soprano Titanium Laser.

De Soprano Titanium is de meest innovatieve lasertechniek op het gebied van definitief ontharen. Door het unieke koelsysteem is de behandeling niet te vergelijken met andere pijnlijke apparaten. Daarnaast is deze laser geschikt voor elk huidtype en tevens zijn behandelingen in de zomermaanden ook mogelijk.

Ons hardwerkende team is toegewijd aan het aanbieden van toegankelijke en betrouwbare behandelingen. Ons groeiende klantenbestand en de klanttevredenheid zijn het bewijs van onze succesvolle formule.

Persoonlijk

Met persoonlijke begeleiding wordt er een geweldige ambiance neergezet. Wij zorgen voor een aangenaam en ontspannen gevoel bij de behandelingen. Met de geavanceerde Soprano Titanium zorgen wij ervoor dat u nooit meer hoeft te scheren, epileren, waxen of harsen.

Exclusief

COCO Laser Clinics is van alle luxe voorzien en is gevestigd in een sfeervol pand in Nijmegen. U kunt genieten van een overheerlijke cappuccino of kopje thee. Een exclusieve en ontspannende ervaring die u het gevoel van luxe geeft, terwijl u door onze specialisten behandeld zal worden.